مشاوره حقوقی رایگان - هک گوشی

با سلام خدمت شما وکلای عزیز
لطفا به سوالات بنده به ترتیب پاسخ داده بشه ممنون میشم
سوال اول
اگر در گوشی محتوای مجرمانه ای مانند عکس و فیلم مستهجن باشد و هکر آنها را پخش کند و قربانی هک(صاحب گوشی) را عامل پخش آنها نشان دهد مجرم واقعی آن شخص هکر است یا شخصی که گوشی اش هک شده است؟
سوال دوم
آیا پلیس فتا میتواند هکری که از طریق آی پی فرد قربانی وارد گوشی میشود را شناسایی کند یا خیر ؟
سوال سوم
آیا هکری که از طریق هک سیم کارت مکالمات و پیامک های فرد را شنود میکند توسط پلیس فتا شناسایی میشود یا خیر؟
سوال چهارم (تلگرام)
اگر فردی سکس چت کرده باشد و هکر از آن اسکرین شات بگیرد و پخش کند مجرم هکر است یا شخص سکس چت کننده(فرد سکس چت کننده شاکی خصوصی ندارد)
سوال پنجم
اگر هکر فردی را برای جاسوسی و جمع اوری اطلاعات در پی وی تلگرام فرد قربانی هک بفرستد
فرد جاسوس معاونت در جرم هک کرده است یا خیر؟اگر مجرم است مجازاتش چیست؟
سوال ششم
مدت زمان بررسی گوشی برای اثبات هک توسط پلیس فتا چقدر زمان میبرد؟

پاسخ ها :

هک گوشی پخش کردن اسکرین شات چت دیگران هک