مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری خودرو

سلام من دیروز ماشین خریدم قولنامه هم ننوشتم همونجا تومحضرخانه کل پول رو دادم فرداش رفتم تعویض پلاک گفتن اتاق تعویض شده بعد از تعویض پلاک زنگ زدم به فروشنده اصلا جواب نمیده کاری میتونم بکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان فسخ بیع شفاهی وجود دارد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و