مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه تاخیر تادیه

با سلام خدمت وکلای عزیز
من با قرار داد برای کارخانه سیمان کار ساخت وساز پیمانکاری انجام دادم که شرکت تعطیل شد و درسال 96 حدود 250 میلیون کارکرد صورت وضعیت امضای ناظر پروژه دارم اما متاسفانه منو برای پرداخت وجه امروز و فردا کردن وگفتن کارخانه گذاشتن برای فروش (کارخانه در حد زیرساخت های اولیه متوقف شده) ومن هم شکایت و اظهارنامه ای براشون ندادم
سوال من این هست که تاخیر تادیه از سال 96 حساب خواهد شد؟؟ یا ازموقع اظهارنامه بدهم؟؟ ممنونم

پاسخ ها :

مبدا تعیین خسارت تاخیر تادیه محاسبه خسارت تاخیر تادیه تاخیر تادیه