مشاوره حقوقی رایگان - رابطه بین طلاق و نفقه

سلام بنده درخواست نفقه داده بودم بار اول رد شد ولی من دوباره دادخواست دادم این بار نفقه به من تعلق می‌گرفت ولی همسرم تو دادگاه شلوغ کرد و می‌گفت من پول ندارم و تا زمانی که خونه پدرشه نفقه بهش نمیدم با این کارش پرونده بنده را فرستادن پیش قاضی طلاقم میخوام بدونم اگه بره درخواست تمکین کنه من باید اونجا بگم میرم‌خونم یا نه اگه بگم میرم خونم ایا نفقه به من تعلق میگیره واگه بگم‌ نمیرم باید براش دلیل بیارم البته به من پیام داده بود و گفته بود تو رو نمیخوام و میرم دنبال دختر بازی ایا میتونم با این تمکینشو رد کنم لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در پرونده تمکین حکم به نفع زوج صفدر شود از تاریخ صدور حکم قطعی به شما نفقه تعلق نمی گیرد.