مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

سلام
لطفاً بفرمایید
1- شرط «در صورت عدم وصول هر یک از چکها معامله از طرف فروشنده منفسخ میگردد » ، به چه شکل اثبات میشود. حتما گواهی عدم پرداخت باید پیوست باشد یا اعلام عدم موجودی در زمان سررسید کافیست؟
2- پس از فسخ معامله آیا فروشنده بدون هماهنگی با خریدار ، می تواند چک‌ها را به صادر کننده که همسر خریدار هست تحویل دهد؟
3- پس از فسخ به شرط عدم وصول ، آیا باید فروشنده به خریدار اطلاع دهد یا خیر؟
و ممنون میشم چنانچه برای هر یک از سوالات ماده قانونی ، رای وحدت رویه اگر هست به بنده اطلاع دهید.
خیلی ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر چک رد وبدل شده ، ملاک گواهی عدم پرداخت بانک محال علیه می باشد . از سوی دیگر درست است شرط فسخ گذاشته شده لیکن جهت فسخ قرارداد با توجه به تخلف هریک ازطرفین و با توجه به حفظ و رعایت نظم عمومی فسخ باید ازسوی دادگاه صورت گیرد. یعنی هریک از طرفین که مدعی فسخ می باشد، می بایست با تقدیم دادخواست به دادگاه صالح تقاضای صدور حکم به فسخ قرارداد را انجام دهد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پاسخ به این سوالات در مشاوره حضوری یا تلفنی امکان پذیر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است که گواهی عدم پرداخت نیز از بانک دریافت شود