مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات و صدا برای اثبات سو رفتار و کودک ازاری

با سلام
شوهر بنده به خواهر کوچکتر من که زیر 18 سال هست پیامک های جنسی میداد و آزارش میداد. حرفهای رکیکی میزد و تهدیدش می‌کرد به اینکه اگه بیاد بگه زندگی من و نابود میکنه یا من و اذیت میکنه.
الان ما تنها چیزایی که داریم اسکرین شات از پیام‌هایی هست که تو واتساپ میداد و صداشم یه بار ضبط کردیم. 6 ماه پیش این مدارک و گرفتیم ولی بنا به دلایلی الان میخوایم شکایت کنیم. هم شوهرم هم خواهرم هر دو اکانت واتساپ خودشونو پاک کردن. الان میخوام بدونم از طریق پلیس فتا ممکن هست پیام های واتس اپ و برگردوند؟ به خود گوشی هم پیامک نمی‌داد که از مخابرات پیگیری کنیم. فقط واتساپ. الانم مدعی شده که خواهرم اون پیام ها رو ادیت کرده و خودش ساخته.
آیا راهی هست برای اثبات این مشکل اخلاقی یا خیر؟ من میخوام جدا بشم و تو پروسه طلاق هستم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
با اسكرين و مدارك ديگر ميتوان با شانس كمي طرح شكايت نمود