مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت پلاک خودرو

با سلام، میخواهم خودرویی که‌ به نام خودم هست رو به نام همسرم بزنم و پلاکم رو هم به همسرم منتقل کنم، یعنی هم خودرو، هم پلاکش‌رو، آیا امکانپذیر هست؟ با تشکر از eشما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مالک وسیله نقلیه این حق را دارد که خودرو خود را به هر شخصی که تمایل دارد منتقل نماید مانعی از این جهت وجود ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تعویض پلاک در مراکز مربوطه انجام میشود و پلاک شما قیچی می‌شود و تا یکسال در انبار موجود است و اگر ماشین جدید خریدید میتونید این پلاک را روی آن ماشین قرار دهید نمی‌تونید به صورت عادی پلاک خود را به خانم منتقل کنید