مشاوره حقوقی رایگان - درباره صلح نامه

سلام.زمین زراعی را که پدر قبل ازفوت به صورت شفاهی به یکی از فرزندان هدیه داده است وهیچ قراردادی بینشان موجود نیست الان بعد از فوت پدر ورثه میتوانند ان زمین را به همان فرزند باتنظیم صلح نامه دستی بدهند ودر قسمت موردصلح بنویسند که پدرشان در زمان حیاطش زمین را به صورت شفاهی با فرزندش اقای ...صلح کرده است و ورثه از این قضیه مطلع بودند و هیچ گونه اعتراضی ندارند

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیلی که تخصص لازم و کافی در این پرونده ها را دارد بررسی شود و پیگیری لازم به عمل آید چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج اسفناکی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید خودتان به برادرتان صلح کنید.
اگر بخاطر فرار از دین باشد طلبکار می تواند دادخواست ابطال معامله صوری بدهد که در این صورت اقرار شما تاثیر چندانی ندارد .