مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهام

با سلام، حدود 25 سال قبل تعدادی سهم از سهام شرکت صنعتی معدنی را از دارنده این سهام خریداری نمودم. در آن زمان سهام شرکت مذکور در بورس پذیرفته نشده بود و فروشنده برگه سهام خود را با اعطای وکالت بلاعزل به اینجانب در اختیارم قرار داد تا بتوانم به نام خود کنم. با توجه به گذر زمان و پذیرفته شدن شرکت در بورس، چگونه میتوانم سهام را در بورس به نام خود منتقل کنم؟ با سپاس

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید در اونجا سیر مراحل قانونی بشما گفته میشه چرا که باید سازمان بورس و شرکتی که سهام منتشر کرده و واگذارکننده سهام اعلام و ابلاغ بشه و استعلاماتی هم لازمه که رسما باید وصول بشه توصیه میشه در کوتاهترین زمان انجام بدید