مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام خسته نباشید من یهو یه سوالی ذهنمو درگیر کرد اگر 2 نفر باهم رابطه جنسی انجام بدن و هر دو طرف راضی باشن و مثلا دختر زیر سن قانونی 17 یا 16 باشد ... فرضا خانواده دختر متوجه بشوند ...
حالا خود دختر شکایتی ندارد و راضی است خانواده دختر میتوانند علیه پسر شکایت کنن؟
و چه ضرر هایی میتوانند به پسر وارد کنن؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل پیگیری است بسته به میزان رابطه خارج از علقه زوجیت مجازات دارد