مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ ماموریت پرستار در بیمارستان

سلام بنده پرستار رسمی 18 سال سابقه کار می باشم دانشگاه البرز بدون رضایت بنده ابلاغ ماموریت بنده به مدت 3 ماه زدند جهت رفتن به بیمارستان تازه تاسیس شهرستان فردیس کرج .هرچه شفاهی و کتبی اعلام کردم که نمیتوانم بروم گوش شنوایی وجود نداره و پایان کار بنده رو در مرکز اول زدند ایا میتوانند بدون رضایت این کارو با کارمند رسمی بکنند؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که تعهد داشته باشید امکان پذیر است ، بهتر است در این خصوص با ارگان مربوطه رایزنی نمایید و نهایتا در صورت عدم حصول نتیجه منظور از طریق دیوان اقدام نمایید