مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام .متاسفانه کارت بانکی پدرم که رمزش به خاطر بی سوادی مادرم روش نوشته شده بود سه سال پیش گم شد روز پنج شنبه بعد از ظهر .روز شنبه رفتیم بانک و اعلام کردیم که روز بعدش به ما کارت دادن .کلانتری هم رفتیم اعلام کردیم ولی متاسفانه پرونده تشکیل ندادند در هر صورت ما اعلام کردیم .اما از اردبیل با کارت پدرم کلاهبرداری کردن و یه شاکی داره مبلغ کلاهبرداری 999999تومان میشه .حالا بعد از سه سال حتی یه ابلاغیه هم نیومده چرا علت چی میتونه باشه .با تشکر از جوابی که میدید.

پاسخ ها :

عدم دریافت ابلاغیه برای مفقودی کارت کلاهبرداری با کارت بانکی گمشده اعلام مفقودی کارت بانکی کلاهبرداری با کارت دیگری مفقودی کارت بانکی کلاهبرداری