مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف چاه مشاع در تقسیم زمین

سلام و عرض ادب به همه وکلای عزیز .
از پدر باغی به ارث رسیده که بین فرزندان تقسیم شده است در حین تقسیم که ما اطلاعی از قانون نداشتیم چاه مجوزدار در زمین برادرم واقع شده و وی از آب چاه برای دیگران حقی قائل نیست ولی کل باغ از آن چاه آبیاری میشد الان باغ ما بی آب مانده است آیا در تقسیم باغ قانونی عمل شده یا خیر ؟ چه باید بکنیم . ممنون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست ابطال تقسیم نامه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید. چاه می بایست بین همه نیز تقسیم شود.