مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از فسخ مبایعه نامه معامله واحد آپارتمانی بعد از گذشت چندین سال

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای گرامی

بنده اواخر سال 97 اقدام به خرید یک واحد آپارتمانی کردم که فروشنده که از سازنده خریداری کرده بود متعهد شد سند آن را در خرداد 99 به نام بنده واگذار کند. متأسفانه بدلیل اینکه سازنده به تعهدات خود تاکنون عمل نکرده و جرائم مربوط به ساخت طبقه چهارم (واحد اینجانب) و سایر تخلفات را پرداخت نکرده است از سال 93 تا کنون ساختمان بلاتکلیف مانده است. بنده در خرداد 99 به دفترخانه مراجعه کرده و گواهی عدم حضور را از دفترخانه دریافت کرده ام. سؤال من این است که با توجه به اینکه شرط ضمن عقد معامله اینجانب با فروشنده این بود که ایشان موظفند سند واحد را استخراج و بدون هیچ گونه عذری بنام بزنند ولی به این دلایل نتوانستنه اند اگر من با تأمین دلیل و از طریق قانونی اقدام به فسخ معامله با ایشان نمایم با توجه به تورم و تغییرات قیمتی شدید، ضرر و زیان با در نظر گرفتن ارزش پولی از سال 97 تا 1401 محاسبه می شود یا صرفاً طبق وجه التزام مبایعه نامه؟ متشکرم

پاسخ ها :

خسارت فسخ معامله فسخ مبایعه نامه وجه التزام