مشاوره حقوقی رایگان - شکایت معامله به قصد فرار از دین

همسر بنده بعد از توقیف ساختمان دوطبقه و مغازه هایش بابت مهریه به صورت صوری اپارتمال خود به برادر وسرقفلی مغازه خود را به خواهر شوهرش طی مبایعه نانه بین خودشان که یکی قبل از تاریخ توقیف یکی بعد توقیف زدند بنده فعلا بابت مهریه مال را توقیف نمودم و اجرا نگذاشتم یک سال و نیم است در صورت شکایت کیفری بابت فرار از دین رای به نفع بنده صادر می شود با و جود توقیف بودن ملک یا باید اجرا بذارم تا شکایت کیفری شامل بنده شود و رای به نفع بنده صادر شود؟

پاسخ ها :

توقیف اموال انتقال داده شده بابت مهریه انتقال اموال برای فرار از مهریه شکایت معامله برای فرار از دین توقیف اموال برای مهریه مطالبه مهریه مهریه فرار از دین