مشاوره حقوقی رایگان - آزاد كردن سند رهنی بانک ميزان

عرض سلام و ارادت، امروز ٤ بهمن ٩٦ هست،
بدهكار بانک ميزان به مبلغ سند رهنی ١٤٣ ميليون هستم اما صادرات ادعای ٤٠٠ ميليونی داره، آيا از طريق اداره ثبت اسناد ميتونم سند رهنی همون ١٤٣ ميليون آزاد كنم خونه ام رو يا نه؟ قانون جديد چيه؟
تشكر از شما

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

باید قرارداد شما مطالعه شود. متن سند رهن هم مهم است. ملاک قراردادی است که شما داشته اید. قاعدتا بانک صادرات بر اساس قرارداد شما با موسسه منحله میزان مطالبه می کند. بهتر است با مدارک خود به وکیل مراجعه نمایید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدتسویه حساب ازبانک داشته باشیدتاثبت، سندشماراآزادنماید،به هرترتیب باوکیل مشورت کنید.موفق باشید

یک وکیل

باید قرارداد حضرتعالی ملاحظه و بررسی گردد