مشاوره حقوقی رایگان - پلاک اروندی

آیا پلاک اروندی پلاک فعال انتظامی محسوب می شود؟

پاسخ ها :

پلاک اروندی پلاک فعال پلاک فعال انتظامی

سوالات مرتبط

پلاک اروند
سلام وقت بخیر من ماشین پلاک اروندی به نام خودم دارم خواستم ببینم این پلاک اروند هم جز پلاک های فعال حساب میشه و نمیتونم در قرعه کشی ها ثبت نام کنم!؟ ممنون میشم اگ پاسخ بدین...
پلاک اروندی
سلام خسته نباشید جناب من یه ماشین پلاک اروند خریداری کردم الان گفتند روی پلاک شکایت است پیگیری کردم گفتتد از تهران حکم توقیف ماشین اومده میخام بدونم دلیل چیه و باید چی کار کنم...
دادخواست فک پلاک فعال
سلام. من ماشين رو پارسال فروختم الان طرف تعویض پلاک نمیکنه اگه دادخواست فک پلاک بدم بازم توی سیستم پلاک فعال محسوب میشه؟...
چگونه میتوانم بدانم پلاک فعال دارم یا نه
چگونه میتوانم بدانم پلاک فعال دارم یا نه ؟...
پلاک فعال
سلام. استعلام گرفتم به نامم پلاک موتور فعال هستش من اصلا موتور ندارم سال83 موتور فروختم اون زمان پلاک ملی هنوز نبود این پلاک الان بنامم هست ملی هستش؟...