مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروب الکلی دست ساز

بابت حمل نیم لیتر مشروب 9ماه حبس تعزیری و 35 ضربه شلاق تعزیری برام صادر شده. بنده هیچ سابقه ی کیفری ندارم اعتراض زدم خواستم بدونم چه مقدار تخفیف میدن ؟ و اگه بالای سه ماه باشه زندانم میشه این حبسو الکترونیکی کرد ؟ ممنون که وقت میذارید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بهتر بود که اعتراض نزنید و تقاضای تخفیف میکردید . البته در دادگاه تجدید نظر هم باتوجه به اینکه سابقه کیفری ندارید احتمالا یا تبدیل یا اینکه تعلیق کنه برات . البته بهتر است با یک وکیل دادگستری مشورت نمایید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
با توجه به دستورالعمل جدید تجدیدنظر رای را به احتمال بسیار بالا نقض خواهد کرد

یک وکیل

رای دادگاه تجدیدنظر قابل پیش بینی نیست