مشاوره حقوقی رایگان - تخلف در واگذاری واحد و دریافت وجه اضافی

از سال 82 به عضویت یک تعاونی مسکن (وابسته به واحدهای مسلح) برای دریافت یک واحد 150 متری از یک برج بلند مرتبه که در ابتدا بصورت شفاهی طبقه 7 برای اینجانب در نظر گرفته شد، پذیرفته شدم و پول ساخت مسکن به تدریج طبق قرارداد برای هزینه زمین و متمم قرارداد برای تا پایان سال مهر ماه سال 87 به تعاونی پرداخت شده، در پایان سال 87 تعاونی امتیاز افراد برای تخصص طبقه را براساس کل پرداخت افراد در پایان سال 87 انجام داد. و اینجانب با توجه به پرداخت کامل قرارداد و همه مصوبات تا پایان سال 87 از بالاترین امتیاز جهت دریافت یک واحد در طبقات 9 و یا دهم برخوردار بودم. اطلاعات بدست من رسیده و مدارک متقن نیز نشان می دهد که از 20 نفری که واحد 150 درخواست کرده بودند غیر از سه یا چهار نفر بقیه از اینجانب کمتر پرداخت کرده و از امتیاز کمتری برخوردار بودند.
طبق مصوبه تعاونی (که یکی اعضا اینجانب را مطلع کرد) افراد برای هر طبقه بالاتر باید متری 250000 ریال به ازاء هر متر مربع پرداخت نمایند. در پایان سال 86 تا مهر سال 87 تعاونی از اینجانب 275000000 ریال که معادل هزینه طبقه 9 می باشد را از وکیل اینجانب دریافت نموده است. این مطلب را اینجانب با مقایسه پرداخت های خود با دیگر اعضا اخیرا متوجه شده ام تعاونی درخواست چندباره اینجانب را برای شفاف سازی پرداخت های اینجانب را بی پاسخ گذاشته است.
اما نهایتا برخلاف اساسنامه و قانون اولویت امتیاز بخش تعاون، یک واحد در طبقه اول به وکیل اینجانب که بدلیل کهولت سن اطلاعات ناکافی و عدم توانایی کافی از دفاع از اینجانب برخوردار نبود اختصاص داد. که البته نامبرده پس از دریافت اطلاعات از اینجانب بارها در جلسات به این مسئله اعتراض نموده اند. تعاونی بر خلاف تمام ضوابط با تبعیض بین اعضا و تخصص واحد بر اساس روابط و برخلاف ضوابط به افراد که در پرداخت خود تاخیر داشته اند و امتیاز کافی بدلیل تاخیر در پرداخت ها برخوردار نبوده اند تحویل شده است. (در ان زمان اینجانب در داخل کشور نبوده ام)
اینجانب دو بار با ارسال شکایت به بازرس در دو سال گذشته به این مسئله اعتراض نمودم که جوابی دریافت نکردم. همچنین بارها درخواست صورت وضعیت مالی اینجانب و تطابق ان با مصوبات را درخواست کردم اما جوابی دریافت نکردم. چهار بار برای ملاقات با حسابداری مراجعه کردم که هر بار اجازه ملاقات با حسابدار را ندادند.
اولا کدام یک از جرایم ذیل شامل وضعیت اینجانب می باشد

1- عدم اطلاع رسانی و عدم شفافیت نحو تفسیم منافع به اعضا
2- سلم حقوق اعضاء در نظارت در كليه امور تعاوني عدم مشاركت دادن اعضاء در تصمیم گیری ها و رعایت عدالت و حقوق اعضاء
3- خیانت در امانت و دریافت وجه اضافی و غیر قانونی
4- ‌ماده 128 - هر یک از مدیران عامل یا اعضای هیأت مدیره یا بازرسان و یا کارکنان شرکتها و اتحادیه‌های تعاونی مرتکب خیانت در امانت در مورد‌ وجوه و اموال شرکت یا اتحادیه گردد به حداکثر مجازات مقرره در ماده 241 قانون مجازات عمومی محکوم می‌شود.
6- سلم و تضییق حقوق و منافع اینجانب و واگذاری و فروش واحد اینجانب به دیگری (فروش مال غیر)
7- مورد اینجانب کدام یک از موارد ذیل می باشد.
اختلاس، تصرف غیرقانونی، ارتشا و‌كلاهبرداری

چگونگی پیگیری قانونی و درخواست خسارت

طبق مطالعات اینجانب قدم بعدی نوشتن دادخواست به مرکز داوری اتاق تعاون استان تهران می باشد.
اولا غیر مسیر مرکز داوری اتاق تعاون استان تهران کار دیگری می توان انجام داد؟
دوما هزینه نوشتن دادخواست چه قدر می باشد.

با تشکر

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر در قرارداد داوری ذکر شده باید به داور مراجعه کنید
البته برای شکایت کیفری باید در هر صورت به دادسرا مراجعه کنید
اختلاس و ارتشا برای کارکنان دولت است و تصرف غیرقانونی صورت نگرفتهاست .. با ارکان خیانت در امانت بیشتر مطابقت دارد