مشاوره حقوقی رایگان - توقیفی بودن

با سلام درود وخسته نباشید بنده یک موتور سیکلت مدل 90 از شخصی خریداری کردم که از صاحب سند به صورت قولنامه ای خریداری کرده وبنده هم از آن شخص خریداری کردم و برای وکالت موتور سیکلت گفت با صاحب سند صحبت میکنم من میشناسمش و میگم بیاد وکالت بده خلاصه صاحب سند آمد وبه بنده وکالت داد بعد از چند روز به مرکز تعویض پلاک مراجعه کردم و پس از پرداخت عوارض شهرداری مدارک رو برای سند جدید ارائه دادم دقایقی نگهبان اومد منو برد جای افسر و گفت موتور توقیف شده و تعویض پلاک نمیشه حالا من بایستی چه کنم

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست اعلام بطلان معامله موضوع قرارداد عادی مورخ.... به جهت...