مشاوره حقوقی رایگان - طلاق گرفتن

سلام من به شوهرم همیشه شک دارم ودارم خودمو نابود میکنم نمیتونم زندگی کنم چون بیشتر از هفت وهشت مورد دیدم ازش خواستم اول پرینت مکالماتشو بگیرم چون مطمئنم درارتباط بعد خودش بفهمه .اگر رابطه فقط در حد پیام تلفن بوده میتونم ادامه بدم اگر نه که نه فقط نمیخوام خودش اول بفهمه مدارک هم دارم .چکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید وبه مشاور خانواده مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان پذیر نیست.
برای اخذ پرینت باید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید که دادگاه دستور پرینت صادر کنه و اگر شکایت کنید شوهرتون متوجه می شود.