مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از ناجا

سلام خسته نباشید بنده درسال 99 با یکی درگیری داشتم که پرونده بعداز4ماه بسته شد ودرسال 1400 درناجا استخدام شدم که بعد از گذشت 11 ماه اموزشی برای همان پرونده محکومیت حبس اومد وبنده را اخراج کردن با اینکه قبل گزینش خود حفاظت استان درجریان بود بنده رااخراج کردن چطور پرونده ای که بسته شد دوباره بازشد آیا میتوانم کاری کنم برگردم سرکارم

پاسخ ها :

درخواست بازگشت به کار در ناجا اخراج از ناجا بازگشت به خدمت ناجا