مشاوره حقوقی رایگان - مواجهه حضوری

سلام خسته نباشین
اینجانب شاکی هستم از 4 نفر طی شکایت. تهدید با چاقو . ضرب و جرح عمدی. توهین. افترا. یک دوره پرونده من رسیدگی نشد قاضی پرونده رای موقوفی داده بودن با اعتراض بنده پرونده رفت شعبه بنده اظهارات نوشتن. شاهد هم بردم 4 نفر. نامه پزشک قانونی ام. مدارک ویس صدا داشتم به من توهین کردن. و فیلم داشتم در منزلم مرا تهدید میکردن. و استشهاد محلی قرار دادم من. در جلسه دوم مواجهه حضوری برای طرفیم برقرار شد. که آنها انکار کردن از کارشون . میخواستم راهنمایی کنین من چکار کنم زود به نتیجه برسم. هر روز منو تعقیب میکنه باعث آزارو اذیت و مشکلات برای من و خانواده ام ایجاده کرده؟ با تشکر

پاسخ ها :

انکار متهم برای جرم در جلسه حضوری اثبات ضرب و جرح عمدی اثبات توهین و افترا اثبات تهدید با چاقو انکار متهم اثبات جرم