مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت نور پروژکتور و هالوژن در ساختمان

با سلام ، مدت سه ماه هست که ملکی در طبقه اول ساختمان 5 طبقه خریده ایم و اهالی ساختمان با گذاشتن پروژکتور بین پنجره های اتاق طبقه اول که منزل ما می باشد نور محوطه جلوی در رو تامین کرده اند که همین نور باعث روشنایی منزل در شب شده طوری که وقتی شب ها چراغ خانه رو خاموش میکنیم باز خانه مثل روز روشن هست. معترض شدیم گفتند مشکل شماست ناراحتید بفروشید و از اینجا بردید همه ی ساکنین ساختمان موافق اند و شما فقط مخالفید. هر جا که میخواید شکایت کنید حق با ماست. شبها برق پروژکتور رو خاموش کردیم لج کردند و گفتند شما قانون آپارتمان نشینی رو زیر پا گذاشتید. هالوژنهایی که بالای پنجره به سمت کوچه را قطع کردیم که لااقل نور کمتر شود ولی الان میگویند حق ندارید هالوژن رو بردارید و قطع کنید ما برق کار می آوریم و دوباره وصل میکنیم مشکل شماست طبقه اول نمیخریدید و پنجره ها تون رو پرده ضخیم بزنید. از دستتون شکایت میکنیم. بخدا شبها از نور زیاد خواب راحتی نداریم. روی تابلو اعلانات ساختمان توهین بسیار بدی خطاب به همسایگان جدید الورود کرده بودند که سریع یکی دیگر از همسایگان دید که کلمات رکیک نوشته اند سریع از تابلو برداشت. تو رو خدا بگوئید چه کنیم. آیا ملاک اینکه همه ی ساکنین می گویند باید پروژکتور برای امنیت ساختمان باشد و حتی حق ندارید هالوژنهای ساختمان رو قطع کنید چون به زیبایی ساختمان لطمه می زنید و پروژکتور رو جای دیگری غیر از پنجره اتاق شما نداریم نصب کنیم و فقط شما اینجا معترض هستید و ورودی های دیگر طبقه اولشان اعتراضی ندارد و شما باید از اینجا برید که معترضین، حرفشان درست است. با هزار بدبختی این خانه رو خریدیم و همه همسایه ها باهم یکی شدند و کسی به حرف ما گوش نمیکند و میگویند همینی که هست ناراحتی از اینجا برید. ممنون میشم اگر قانونی در زمینه مزاحمت نور ساختمان هست راهنمایی کنید و اینکه میتونیم از دست اینکه نور باعث مزاحمت منزل ما شده شکایت کنیم یا نه. آیا باید صرف اینکه سازنده هالوژن بالای پنجره طبقه اول گذاشته که نورش مزاحمت برای ما ایجاد میکند باید به حرف ساکنین گوش کنیم و هم نور پروژکتور رو که بعد اهالی ساختمان خودشان گذاشتند و هم هالوژن که سازنده گذاشته تحمل کنیم. عاجزانه خواهش میکنم در این زمینه اگر قانونی و راه کاری هست راهنمایی بفرمائید. با تشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام گفته همسایه های شما درست نیست شما حقوق مالکانه دارید و می توانید به عنوان مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کنید . و پیشنهاد میشه در ابتدا یک اظهارنامه رسمی به هئیت مدیره ساختمان با مدیر ساختمان ارسال کنید سپس اقدام کنید