مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در دادگاه

پسرم قبل از شهادت دختری را عقد کرد ویک ونیم سال مجلس مردمداری ودادگاه برای تمکین ازدواج از طرف فرزندم اقدام نمود ولی دختر در جلسه دادگاه با اظهار اینکه من دوشیزه هستم وحبس مهر زد ودیگه علیرغم دعوت کتبی برای حضوردردادگاه که قاضی پرداخت ماهیانه را مشخص کند حاضر نشد تا اینکه فرزندم شهید شد واین دختر وارث تمام حقوق وغیره گردیدوحتی یک دقیقه درمراسمات عرفی وشرعی حضور نیافته و تمام هزینه ها را پدر پرداخت نمود آیا این پدرومادر حقی از حقوق فرزندشان ندارند؟ چون از طریق بنیاد شهید وسپاه آن دختر همسر شهید معرفی شده است.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر و مادر از فرزند خود ارث میبرند و برای مستمری از طریق بنیاد پیگیری کنید