مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری مسکن مهر به دیگری

با سلام
مسکن مهری در پاکدشت با وکالت نامه محضری و صلح نامه به صورت دستی از طرف مادرم به بنده واگذار شده است. ایشان فوت کرده اند و در حال حاضر سندی برای مسکن مهر وجود ندارد. تعاونی مربوطه به اداره راه و شهرسازی ارجاع می دهد. برای درخواست سند به نام خودم چه کاری باید انجام دهم؟ انحصار وراثت محدود برای این کار کفایت می کند؟ چون امکان تایید ورثه نیز وجود دارد و مشکلی از بابت عدم رضایت ایشان نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت نسبت به تنظیم سند به نام خود اقدام کنید.