مشاوره حقوقی رایگان - قصاص نفس

باسلام. شخصی در سال 1367 اقدام به قتل نفس نموده و در سال 1369 محکوم به قصاص گردیده و در دیوان عالی نیز مورد تایید قرار گرفته و در مرحله اجرا فراری شده و پس از 27سال در سال 1396 دستگیر و استیذان اجرای حکم قصاص در سال 1398 صادر شده ولی دیوان به استناد اینکه رای قصاص در سال 1369 براساس قسامه بوده و تعداد قسم خوردگان 25 نفر بوده و هر کدام دوبار قسم خوردند و حال براساس قانون فعلی قسم خوردگان باید 50نفر باشند جلوی اجرای حکم را گرفته آیا قانون در رابطه با حکم قصاص صادر شده سال 1367 عطف به ماسبق می شود یاخیر

پاسخ ها :

امیر طالبی

جناب آقای امیر طالبی :

براساس بند ب ماده 11 قانون مجازات اسلامی قوانین مربوط به ادله اثبات دعوی تا پیش از اجرای حکم عطف بما سبق میشوند و براساس تبصره ماده مذکور اگر حکم صادره قطعی شده باشد پرونده برای بررسی مجدد به دادگاه صادرکننده حکم قطعی ارسال میشود