مشاوره حقوقی رایگان - غیبت زندانی

سلام
ما یک زندانی داشتیم که به جرم سرقت به 2سال حبس محکوم شد حالا 8ماه کشیده و اومده مرخصی و3ماهه که نمیره و350میلیون ضمانت گذاشتیم چی باید کرد؟

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
در صورت عدم معرفی زندانی، وثیقه به میزانی که صادر شده، به نفع دولت ضبط می شود.
می توانید به دادسرای مربوطه مراجعه کرده و موضوع را مطرح نمایید تا با اخذ دستور، فرد را تحویل بدهید