مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک فروخته شده توسط خریدارباصورت جلسه تحویلی که من از وجود ان بیخبر بوده و امضا نکرده ام

باسلام ملکی رافروخته اماتحویلش نداده ام خریدار با ارایه یک برگ صورت جلسه تحویل ملک که من انرا امضا نکرده واز وجودش بیخبربودم اقدام به تصرف قهری ان ملک کرده وسپس مرامتهم به ایجادمزاحمت نمودودادگاه کیفری نیزبااحرازمالکیت وی،مرابه پرداخت جزای نقدی ورفع مزاحمت محکوم ساخت باعنایت به اینکه تحویل یاعدم تحویل ملک وصورت جلسه مربوطه دردادگاه کیفری مطرح نشده حال ایابنده میتوانم اکنون ازدادگاه حقوقی تقاضای رسیدگی به اصالت صورت جلسه تحویل ملک و ابطال انرا نمایم و با استناد بر نتیجه حاصله خواستار رفع تصرف عدوانی شوم پیشاپیش اززحمات همه سروران درپاسخ دهی رایگان تقدیروتشکرمینمایم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است اسناد و مدارک مرتبط تحت بررسی قرار گیرند.