مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودروی معیوب

سلام.من206خریدم کارشناسی نبردم وکالت تعویض پلاک 10روزه گرفتم رفتم تعویض پلاک ماشین مشکل داشت پلاک نشدفروشنده هم میگه به من چه بروشکایت کن من فروختم رفته الان میتونم کاری کنم.قولنامه دستیه رنگ تو قولنامه ذکرشداماتعویض وعیب دیگرذکرنشده.لطفاراهنمایی کنید..ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام بر اساس قولنامه و سایر مدارک اقدام به طرح دعوا کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و علیه فروشنده طرح دعوی کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

قابل شکایت و پیگیری است باید دید خیار عیب را ساقط کرده اید یا خیر