مشاوره حقوقی رایگان - اساسنامه شرکت

با سلام
پدر من من و برادرم رو وارد اساسنامه سه تا شرکت کرده برادرم سنش قانونی بوده ولی از خودش اختیار نداشته و مجبور به امضا بوده ولی من سنم قانونی نبوده و از طرف من بصورت ولایاتا امضا کرده اعمال این شرکت ها مورد تایید من و برادرم نبوده و هر موقع اعتراض می کردیم از خونه ما رو بیرون می کرد تا این که برای یه صورت حساب مالی یکی از این شرکت ها حساب های بانکی برادرم بسته شد و پدرم پاسخگو نبود ما باز کوتاه اومدیم تا یه سال بعد یه بدهی میشه گفت سنگینی برای یکی از این شرکت ها اومد که مثل همیشه گردن نگرفت ما چندین دفعه تلاش کردیم تا اسم خودمون از اساسنامه شرکت ها در بیاریم ولی همکاری نکرد که نکرد
الان ما دیگه با پدرم زندگی نمی کنیم و می خوایم قبل اینکه این بدهی ها هی بیشتر شه از طریق مراجع قضایی شکایت تنظیم کنیم ولی نمی دونم با چه عنوانی باید تنظیم کنیم
(به ثبت شرکت ها مراجعه کردیم گفتن یا باید کل اعضا مشارکت کنن یا از طریق دادگاه حکم بیارید)
و اینکه اگر وکیل بخوایم بگیریم برای همچین پرونده ای حدودا چقدر هزینه وکیل باید بدیم؟
ممنونم از وقتی که گذاشتید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.