مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کار توسط کابینت کار

درود و خسته نباشید. در تاریخ 20 شهریور امسال برای کمد و کابینت منزل با یک ام دی اف کار وارد مذاکره شدم و چون در تهران نبودم از طریق واتساپ یک قرار داد جهت درست کردن کابینت و کمد دیواری منزل برایم ارسال کرد و قرار شد تا چهل روز بعد کار را تحویل دهد ، تا این لحظه 105000000 میلیون تومان از بنده پول گرفته است و متاسفانه از تحویل کار سر باز می زند و درخواست بیست میلیون باقی مانه را می کند تا کار را تمام کند ، بخاطر چندین ماه بدقولی ایشان بنده به وی گفتم که باقی مانده پول را لحظه تحویل کار پرداخت می کنم، در حال حاضر کلید منزل را پیش خودش نگه داشته و چند تکه از وسایلش را داخل منزل گذاشته و به هیچ عنوان جواب تلفنم را نمی دهد، لطفا راهنمایی بفرمایید که من دقیقا به کجا و چه آدرسی می بایست مراجعه کنم و مراحل کار به چه صورت می باشد. قبلا از لطف شما سپاسگزاری می کنم.

پاسخ ها :

عدم تحویل کار توسط کابینت کار عدم انجام تعهد توسط کابینت کار