مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی سهام

با سلام و وقت بخیر
من در یک کارگزاری تعدادی سهام داشتم که پس از اعلام ورشکستگی کارگزاری مربوطه نسبت به تغییر کارگزار ناظر اقدام کردم، ولی در سبد دارایی جلو سهام ها اعلام مسدودی شده و علنا امکان انتقال و فروش نیست
ایا راهکاری برای رفع مسدودی سهام ها پیشنهاد میدین
بعضی میگن باید از از طریق مراجع قضایی پیگیری کرد، اما چطور ؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد.

در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد