مشاوره حقوقی رایگان - ازار اذیت توسط پدر مادری که مشکل روانی دارند

سلام خسته نباشین من یک دختر 19ساله هستم و مادر پدرم جدا شدند و هر دو آنها اعتیاد دارند و پیش مادرم زندگی میکنم مادرم زندگی را برای من مثل جهنم کرده نه اجازه داد به تحصیلم ادامه بدهم نه اجازه می‌دهد برم سرکار
حتی تا در مغازه هم اجازه ندارم بروم و در خونه همیشه اذیتم میکنه و تهدیدم میکنه و برای اینکه آزادتر باشد من را در اتاق زندانی می‌کند و پدرم دست بزن دارد
و واقعا دارم توسط هر دوتاشون از نظر روحی روانی و جسمی دارم اسیب میبینم
توروخدا کمکم کنین میتونم ازشون جدا بشم بدون اینکه مشکلی پیش بیاد؟؟
و میتونم به پانسیون یا خوابگاه برم؟؟
توروخدا بهم بگین لطفا

پاسخ ها :

اذیت و آزار توسط پدر و مادر زندگی مستقل دختر استقلال دختر