مشاوره حقوقی رایگان - نظام نیمه آزادی

با سلام.
میخواستم بپرسم که محکوم علیه در پرونده سرقتی که رضایت شاکی را جلب کرده و وثیقه هم دارد ایا میتواند از امتیاز نظام نیمه آزادی استفاده کند؟
محکوم پس از طی چه مدت از حبسش میتواند تقاضای نظام نیمه مشروط بدهد؟
در نظام نیمه مشروط شرایط زندانی و رفت و امدش به زندان و منزل چگونه هست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر قاضی در رای قطعی حکم به حبس داده شما کاری نمیتوانید بکنید و هیچ درخواستی قابل قبول نیست

پرسشگر :

با سلام و ادب جناب زمانی ابتدا جا داره از زحمات شما تشکر کنم
ولی در مورد این پرسشم؛؛؛پاسخی که دادید هیچ ارتباطی با سوالی که من پرسیدم نداشته.در واقع من در مورد نظام نیمه ازادی سوالی پرسیدم و پاسخ شما در مورد رای قطعی حبس و اعتراض به ان بوده.
ممنون میشم دوباره پاسخ مربوط به سوالم را در مورد مطرح بفرمایید.تشکر

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم