مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام

سلام من ضامن وام یه نفر شدم و مشخص شد ایشان بعد از یکسال هیچکدام از اقساط خود را پرداخت نکرده‌اند و چون بنده ضامن شده بودم و چک هم داده بودم مجبور شدم برای اجرا نشدن چک کل وام را تسویه کنم. حالا هر چی میگم پولم رو بده نمیده. میخوام شکایت کنم باید چیکار کنم؟ وام گیرنده خانم هستند که همسر فردی که بهم گفت ضامن خانمم بشو هست. از خانم شماره تماس ندارم و فقط همسرشان را میشناسم. همسرشان بنده را خیلی تهدید کرده که تو رو چنین و چنان میکنم. لطفا منو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام
با رسید پرداخت و گواهی بانگ علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه بدهید
و در مورد شوهر خانم نیز میتوان شکایت کیفری مطرح نمایید

پرسشگر :

رسید پرداخت کافیه یا باید حتما گواهی بانک رو هم بگیرم؟
برای شکایت کیفری شاهد ندارم باید چیکار کنم؟

پرسشگر :

به کجا مراجعه کنم؟

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام ابتدا از بانکی که بدهی مضمون عنه را پرداخت نموده اید گواهی رسمی مبنی بر پرداخت میزان مبلغ را دریافت واطلاعات لازم ار از بانک درصورت همکاری دیافت وبا داشتن کد ملی طرف می توانید از طریق دفاتر خدمات قضائی اقدام نمائید .موفق باشید