مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت تروخدا جواب بدین نیاز دارم

سلام وقتتون بخیر خواهش میکنم جواب بدین خیلی نیاز به کمکتون دارم من حدود یکساله نامزدم و با نامزدم رابطه جنسی داشتم الان هم در حال طلاق گرفتن هستم و پرده ی من از نوع ارتجاعی و سالم هست میخواستم ببینم اگه منو بفرستن پزشکی قانونی هم پسر و هم من ادعا کنیم به باکره بودن من و در دوران نامزدی هم باشیم جواب پزشکی قانونی به نفع باکره بودن من میاد؟ و اسم این شخص هم از شناسنامم پاک میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سوال اول را پزشک متخصص زنان باید بدهد اگر جواب عدم ازاله بکارت باشد بعد از طلاق اسم دو طرف از شناسنامه هم پاک میشود