مشاوره حقوقی رایگان - آزاد کردن سند وثیقه متهم

سلام نزدیک 2 ساله که برای یکی از نزدیکها سند تو اجرای احکام مدنی مشهد گذاشتم تا جایی که میدونم موضوع دادگاهشون واسه یه ملک شراکتی بوده.چند روز پیش که رفتم ببینم میشه سند را آزاد کرد یا نه گفتن هنوز نمیشه و معلوم نیست چقدر طول میکشه و بعد گفتن دستور فروش ملک شما رو دادن و بعدش گفت ولی هنوز قطعی نشده چون فردی که واسش سند گذاشتید ملک از خودشون داره فعلا مال شما رو بفروش نمیزارن.و میخواستم بدونم باید چکار کنم و در قبال سند که گذاشتم آیا سفته کارآیی داره.و باید چکار کنم.در حال حاضر مدرک در قبال سند منزل یه قولنامه ماشین دارم که تو قولنامه نوشته در قبال سند .ولی ماشین دست خودشونه با کلیه مدارک

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست .
بطور کلی با معرفی محکوم علیه به واحد اجرا می توانید ملک خود را آزاد کنید