مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از اطلاعات هویتی

باسلام و عرض وقت بخیر

بنده برای احراز هویت در صرافی اطلاعات هویتی ام رو همراه با عکس خودم ودست نوشته و شماره کارت آپلود کردم بعدش گفتم حسابم رو مسدود کردن الان ممکنه مشکلی واسم پیش بیاد؟ اصلا این صرافی معتبره؟ و اگه معتبر نبود الان چه کاری انجام دهم تا سواستفاده نشه از اطلاعات؟
در بازار و مایکت برنامه دارند و کارتی که بهشون دادم رمزدوم نداره و پیامکش هم فعاله
الان چه سواستفاده هایی میتونن بکنن؟
اطلاعاتی که هنگام ثبت نام دادم: 1- شماره کارت بانکی 2- یه عکس از خودم که در یه دستم صفحه اول شناسنامه و دست دیگرم دستنوشته

الان خیلی نگرانم
ممنون از شما عزیزان

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر لینک یا کد فعالسازی برای شما ارسال لینک را باز نکنید و کد را برای کسی نخوانید و ارسال نکنید