مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در کلانتری

با سلام
باتوجه ب توضیحات زیر لطفا پاسخ بدین
میخام بدونم الان میتونم شاکی بشم از چه کسایی باید شکایت کنم چون هم ماشینم و خراب کردن و هم کتک زدن هم تو خیابان هم جلو کلانتری (دوربین داره) و هم تهدید کردن و هم حق و ناحق کردن
پزشک قانونی هم رفتم گفت باید نامه از کلانتری بیاری رفتم کلانتری گفت نمیدم نامه باید بری شکایت کنی نامه از دادگاه بیاری

در حین رانندگی بودم ک چند زن در یک ماشین جلو در حرکت بودن و یکدفعه انحراف به چپ کردن و زدن به ماشین من و رفتن منم بوق زدم تا کمی جلو تر وایسادن ب محض پیاده شدن شروع کردن ب فحش دادن ک چرا زدی به ما منم گفتم مقصر شمایی ک پیچیدی جلو من چرا داد و بیداد میکنی ک یه دفعه حمله ور شدن به من و یکیشون ک احتمالا راننده بود صورتم و زخم و کبود کرد و با ناخن کشید تو چشمم پلکم پاره شد ونشستم تو ماشین و اونا زنگ زدن فامیلاشون و منم زنگ زدم 110 و بعدش یه مامور زنگ زد و آدرس گرفت و اول گفت میام و بعد گفت شیفته تمام شده اما میام ثبت میکنم و میرم. بعد از چند بار تماس بلاخره اومد اما با ماشین شخصیش بود تا اومد پایین از بس دادو بیداد کردن زنا ماموره هم پرید بهشون و فحششون داد و بعدم رفت تو ماشینش که بره من ازش پرسید من چیکار کنم گفت برو کلانتری منم رفتم در کلانتری گفتم اینطوریه میخام شکایت کنم یهو اونا هم اومدن دوتا مرد اومدن و جلو در کلانتری افتادن روسری منو مشت و لقط تو سرو کله و بدن من میزدن و در کلانتری را سرباز باز کرد تو رفتم تو تو حیاط کلانتری هم جلو خود جناب سروانا و سرهنگا و بقیه مأمورا دوباره زدن و فحش های هرزه میدادن تا بردنمون داخل و اصلا جاب سروان نذاشت من حرف بزنم و می‌گفت شما اصفهانیا کم گذشتین و منطقه ما آدم و میکشن اینجور وقتا و.....منو دسبد زدن ب زمین و اون دوتا رو سرپا دستبند زدن و هر چی از دهنشون در میو مد میگفتن بد و بیراه و تهدید ک بیرون ببینیمت میکشیمت و ولت نمیکنیما پیدات میکنیما تو مامور قلابی آوردی ما میریم بازرسی که چرا مامورتون فحش داده جناب سروانم در اومد گفت مامور ما نبوده و... تا من حرف میزدم میگفتم زنگ زدم 110 بعدش این مامر زنگ زده ادرس گرفته میگفتن خفه و ... هرچی میگفتم اونا زدن چشم منو خون‌آلود کردن میگفتن اونا زن بودن تو مرد میگفتم من پناه آوردم ب کلانتری و که شکایت کنم نخوام درگیر بشم امابه ناحق چون هم قومی بودن و بخاطر مامورشون ک فحش داده بود طرف اونا رو گرفتن و گفتن رضایت بدین تا نرین بازداشتگاه چون فرداشم تعطیل بود دو شب نگه میداریمتون منم ازبس مشت تو سرو کله و صورتم خورده بود حال خودم دستم نبود امضا کردم اونا هم امضا کردنو گفتن بیرون پیدات میکنیم و میکشیمت

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دیگه رضایت دادید به هم کاری نمیشه کرد . بابت تهدید می تولنید شکایت نمایید