مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضیعت ایثارگری

پدرم تو جهبه از سال 60 تا 61 تو منطقه مهاباد سرباز بوده برد کارت ایثار اقدام کرد یه نامه دادن بهش توش نوشته بوده منطقه امنیتی درگیر ادارمون قبول نکرد.الان یه کارت با یه تقدیر نامه اومده تو تقدیر نامه اشاره به سیاست اجرایی شماره 1 سند راهبردی خدمات رسانی به ایثارگران کرده ایا میتونم با این سند راه بردی تبدیل وضیت بشم.

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت با سابقه خدمت پدر در منطقه جنگی تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر ایثارگری با خدمت در منطقه جنگی تبدیل وضعیت ایثارگران