مشاوره حقوقی رایگان - مزایده عرصه و اعیان ملک

با سلام
بنده ب عنوان ی شرکت توی مزایده منازل سازمان برق شرکت کردم
ک برنده 6تا از منازل شدم
توی اسناده مزایده نوشته شده فروش 13 باب منزل مسکونی ویلایی ،
متصرف دارد و تخلیه ملک ب عهده برنده مزایده میباشد.
ک متصرف قبول نمیکنه خارج بشه
و حتی بعضی هاشون میگن خونه ها رو ما تکمیل کردیم
وتوی قسمت معرفی مشخصات ملک هم نوشته شده منزل ویلایی مسکونی ب مساحت 300متر باشماره پلاک .....
حالا ک رفتم واسه قرار داد بستن ب توی قرارداد نوشته شده عرصه 300متر و اعیان-
یعنی جلوی اعیان رو خالی گذاشته
وقتی مسئول حقوقیشون حرف زدم میگن ک ما فقط عرصه رو فروختیم
واسه شرکت در مزایده حدود 500میلیون ضمانت نامه گذاشتیم ک اگر ادامه ندیم ضبط میشن
حالا ما چجوری میتونیم مزایده رو ابطال کنیم و اینکه میتونیم اونها رو محکوم کنیم؟

پاسخ ها :

درخواست ابطال مزایده ملک مزایده عرصه و اعیان ملک ابطال مزایده مزایده