مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دکتر زنان

سلام، من عمل سزارین کردم و یک هفته بعد از عمل دچار فتق سزارین و اندومتریوز شدید شدم و باید دوباره عمل کنم تا مشکلم برطرف شود، اندومتریوز حداقل یک سال بعد از سزارین در تعداد کمی از زنان سزارین شده ایجاد میشود ولی برای من به خاطر کوتاهی دکتر هنگام عمل یک هفته بعد ایجاد شده، میتونم از دکترم شکایت کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چنانچه قصوروکوتاهی دکتر محرزباشدمیتوانید شکایت کنید.موفق باشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید قصور پزشکی در هر حالت قابلیت شکایت دارد