مشاوره حقوقی رایگان - تردد موتور مزایده ای

سلام وقتتون بخیر من میخوام یع موتور بگیرم های کلیک صاحب موتور که رفیقمه خونشون اتیش گرفت سند سوخت
واسه همین موتور رو میخواد قول نامه ای بده بهم
میخواستم بدونم واسه ترددش مشکلی ندارم با اینکه یع وقت موتور گرفتن میشه در اورد یانه
لطفا راهنماییم کنید هم واسه ترددش هم واسه خرید انتقال موتور اسنادش

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر موتور قولنامه ای به درد نمیخوره