مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل پیلوت به مغازه و احداث یک طبقه در پشت بام

بنده یک ساختمان مسکونی در سه طبقه خریداری کردم از آنجایی که مالک اولیه به فروشنده نسبت به هرگونه احداث در مشاعات رضایت محضری داده بود من نیز براین اساس اقدام به خرید ملک نمودم اما اکنون مالک اولیه که هچنان مالکیت یک مغازه در قسمتی از همکف ویک زیرزمین تجاری را همچنان دارا می‌باشد نسبت به تغییراتی که بنده در پیلوت مشاعی نموده‌ام اعتراض دارد باوجودی که خودش به مالک قبلی (فروشنده)رضایت محضری داده اما اکنون اقدام به ابطال آن نموده لذا سوال بنده اینست بنده نسبت به مالک اولیه شکایت کنم یا فروشنده که بواسطه این رضایت محضری کل واحدهای مسکونی را به بنده فروخته بشرط ایجاد تغییرات در مشاعات؟
آیا اصلا قانون اجازه ابطال رضایت محضری را می‌دهد یا نه؟

پاسخ ها :

تبدیل پیلوت به مغازه احداث یک طبقه در پشت بام ابطال رضایت محضری