مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن موتوری که لفظی بنام ماست ولی مدارک بنام شخص دیگری است امکان پذیر است؟

با سلام ما 3تا رفیق بودیم بنام مثلا:مجید(من) / کریم / نیما(صاحب موتور)
به پیشنهاد نیما ما از نمایندگی نفری 1 موتور به صورت قسطی خرید کردیم
ولی چون باید چک میدادیم و فقط نیما دسته چک داشت هر 3تاموتور بنام نیما شد وچون رفیقای صمیمی بودیم و اعتماد داشتیم بهم گفتیم اوکی عیب نداره و هرکسی قسط موتور خودشو میریخت تو حساب نیما که چک هارو کشیده بود و حالا بعداز 20 ماه چک آخرم تسویه شد ولی نیما برای سند زدن موتورا بنام ما اقدام نمیکنه و امروز و فردا میکنه ما برای پس گرفتن موتورمون که بنام نیما هست باید چکار کنیم؟
دوتا نکته هم عرض کنم
ما 3تا رفیق شریک کاری بودیم که اختلاف پیش اومد بینمون و اول من جدا شدم و تقریبا اون تایم 11تا چک رو پاس کرده بودیم و رفیق دومم کریم هم موقع پاس کردن هفدهمین چک جدا شد از نیما و قرار این بود که دعوامون به موتورها ربط پیدا نکنه و سر تایم هرکی قسطشو پرداخت کنه و در آخرم نیما بیاد مدارک رو بناممون بزنه ولی بخاطر انتقام گرفتن و اذیت کردن حالا برای سند زدن داره اذیت میکنه
و نکته بعدی اینکه برای گرفتن این موتورها ما یه چک ضمانت هم به نمایندگی دادیم که صاحب چک پدر کریم بود
حالا با این حساب ما می‌توانیم موتورمون رو پس بگیریم از نیما؟؟

پاسخ ها :

پس گرفتن موتور سیکلت موتور سیکلت