مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نکردن ازدواج

سلام ... من ازدواج دوم با یه اقای کردم که صیغه دائم کرد ولی اسم تو شناسنامه هیچ کدوممون نیست. بعد از 1سال بچه دار شدم تو شناسنامه بچه اسم پدر نوشته شده اسم مادر هم نوشته شده الان نزدیک به 12 ساله مارو رها کرده رفته نه سراغ بچه میاد نه خرجی میده نه جواب تلفن بچه رو حتا خانواده اش هم جواب یچه امو نمیدن فحش میدن وقطع میکنن ..منم تا الان دادگاه نرفتم مهریه من 1357 تا سکه اس چطوری باید من حق خودمو این بچه رو بگیرم خیلی سخته برام که بچه رو نمیخوان گردن بگیرن ... راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات زوجیت و ثبت عقد نکاح را مطرح نمایید

و شما میتوانید مهریه خود را مطالبه نمایید
و همچنین میتوانید نفقه فرزند را مطالبه نمایید