مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج

با سلام .. اینجانب در سال 1391 با همسرم ازدواج کردیم ولی به دلیل در جریان بودن پرونده طلاق قبلیشان ازدواجمان را ثبت نکردیم سال 1395 همسرم طلاق گرفتند و از ان تاریخ نیز هیچ اقدامی برای ثبت ازدواجمان نکردند چند ماه پیش از من به خاطر عدم ثبت ازدواج شکایت کردند و دادگاه اینجانب را محکوم به حضور در یکی از دفاتر اسناد رسمی و ثبت ازدواج کرده است. با توجه به اینکه ثبت ازدواج از وظایف زوج میباشد .. ایا باید اقدامی بکنم ... و اینکه رای به من ابلاغ شده این یعنی به معنای اجرای رای است ...

پاسخ ها :

یک وکیل

ازدواج شما کلا باطل و خانم حرام ابدی برای شما خواهد بود زیرا در حالی با ایشان ازدواج کرده اید که شوهر داشته و در حال طلاق از شوهر قبلی بوده است. شما تا ابد حق ازدواج با ایشان را ندارید چون زن شوهر دار را گرفته اید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
کمی پیچیده است و با نظر همکار محترم موافقم .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
عدم ثبت ازدواج دایم ازجانب زوج جرم است ومجازات حبس دارد
بنابراین به یکی ازدفاترازدواج مراجعه کنیدوازدواج دایم راثبت کنید