مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی نسبت به همسایه

سلام خسته نباشید ملک من از نمای اصلی با همسایه برابر هست ولی من ایوانی وسط به طوری که از ملک همسایه 3 متر فاصله خالی دارم و همسایه حالا رفته شهرداری وشهر داری کار من را متوقف کرده شهرداری هم میگه باید رضایت همسایه را جلب کنی او هم رضایت نمیده چکار باید بکنم

پاسخ ها :

شکایت همسایه برای پیشروی ساختمان توقف ساخت و ساز به علت پیشروی ساختمان رضایت همسایه برای پیشروی ساختمان پیشروی نسبت به همسایه پیشروی ساختمان پیشروی