مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار از هزینه دادرسی

سلام خدمت وکلای گرامی
بنده دادخواست استرداد طلاجات کردم و طرف مقابلم محکوم به استرداد شده است. خوانده تجدید نظر خواهی کرده و اعسار از هزینه ی دادرسی تجدید نظر رو ثبت کرده اما اعسار ایشان رد شده و اعتراضی نکردن و حکم رد اعسار قطعی شده .10 روز گذشته و هزینه ی دادرسی رو پرداخت نکرده بنده خواهان صدور اجراییه شدم اما ایشان مجددا اعسار از هزینه دادرسی تجدید نظر رو مطرح کرده تا پرونده جلو نره ایا عمل ایشان قانونی هست.؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ایشان میتوانند دادخواست مطرح نماید ولی شما هم بعد از قطعی شدن حکم ، درخواست صدور اجراییه را نمایید و